Meteen naar de inhoud

 

3 gangen keuze menu:

Voorgerechten:

Champignon L’escargot

Mini champignons in ’n verse kruiden-knoflooksaus, in de oven gegratineerd met oude kaas.

met stokbrood en Franse roomboter.

of

Tomatensoep

romige tomatensoep, met stokbrood

*****

Hoofdgerechten:

Steak au Poivre

Kogelbiefstuk overgoten met peperroomsaus,

met verse frieten, aardappelkroketjes en ’n schaaltje gemengde salade

of

Vistrio 1900

 drie soorten verse visfilet zonder graten in ’n romige vissaus.

met verse frieten, aardappelkroketjes en ’n schaaltje gemengde salade

*****

Nagerechten:

Coupe Gempie

Stracciatellaijs met chocoladevlokken en ’n toef slagroom.

of

Uitgebreide Koffie, Thee of Cappuccino met ’n advocaatje, slagroom en ’n bonbon

*****

 

Van het keuzemenu kan niet worden afgeweken “

Full 1
3 gangen keuze menu
€ 24.75

 

 

Bekijk onze overige menukaarten:

À LA CARTE

DAGSCHOTELS

SEIZOENSGERECHTEN