Meteen naar de inhoud

 

3 gangen keuze menu:

Voorgerechten:

Champignon L’escargot

Mini champignons in ’n verse kruiden-knoflooksaus, in de oven gegratineerd met oude kaas, met stokbrood.

of

vers gemaakte heldere kippensoep

met stokbrood.

*****

Hoofdgerechten:

Steak au Poivre

Kogelbiefstuk met romige pepersaus,

met verse frieten, aardappelkroketjes en ’n schaaltje gemengde salade

of

Visduo 1900

 Twee visfilets van ieder 100 gram ( zalm en kabeljauw ) in ’n romige vissaus.

met verse frieten, aardappelkroketjes en ’n schaaltje gemengde salade

*****

Nagerechten:

Coupe Dame Noir

chocoladeroomijs met warme chocoladesaus en ’n toef slagroom.

of

Uitgebreide Koffie, Thee of Cappuccino met ’n advocaatje, slagroom en ’n bonbon

*****

 

Van het keuzemenu kan niet worden afgeweken “

Full 1
3 gangen keuze menu
€ 26.75

 

 

Bekijk onze overige menukaarten:

À LA CARTE

DAGSCHOTELS

SEIZOENSGERECHTEN