Meteen naar de inhoud
Home
Over Café 1900
Historie
Menukaart
À la carte
Dagschotels
3 gangen keuze menu
Seizoensgerechten
Openingstijden
Contact
Reserveren
Navigatie Menu
Navigatie Menu
Home
Over Café 1900
Historie
Menukaart
À la carte
Dagschotels
3 gangen keuze menu
Seizoensgerechten
Openingstijden
Contact
Reserveren
Seizoensgerechten
Wildtrio (ree, hert, wild zwijn) met zuurkoolstamppot, wildsaus en ’n stoofpeertje
€ 24.75
...
Royale Hazenbout in ’n lekkere wildsaus, met rode kool en ’n stoofpeertje
€ 26.75
...
Hertenbiefstuk met rode kool, rode wijnsaus en ’n stoofpeertje
€ 24.75
...
Vers gemaakte wildsoep met stokbrood en Franse roomboter
€ 7.25
...
2 vers gemaakte Wildkroketten, met Franse mosterd en stokbrood
€ 9.25
...